Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Ca urmare a numeroaselor cereri, va informam ca in Bucuresti va avea loc in perioada 5 - 10 AUGUST o noua sesiune exceptionala de cursuri pentru 150 de cadre didactice - gimnaziu si liceu. Au prioritate dascalii la debut in cariera. Pentru inscriere, va rugam accesati calendarul de formare.

Principala activitate a proiectului este furnizarea unui program de formare profesionala continua pentru imbunatatirea competentelor profesionale de comunicare ale personalului din invatamantul preuniversitar in vederea utilizarii metodelor interactive in procesul educativ. Programul gratuit de formare profesionala va conduce la imbunatatirea competentelor de comunicare a unui numar de 2.000 de cadre didactice din Romania (regiunile Bucuresti, Cluj, Iasi).
Modulele sunt acreditate CNFP si, in urma absolvirii lor, participantii vor primi 25 credite transferabile.

Va informam ca pe 2 februarie vom demara sesiunile de formare ale programului pluridisciplinar "Competente in comunicare, performanta in educatie" in regiunea Nord-Vest (Cluj, Bihor, Bistrita, Maramures, Salaj, Satu Mare). Pentru a participa, va rugam sa va inregistrati, accesand urmatorul link: >> Calendar de formare profesionala

Fotografiile din timpul cursurilor sunt realizate pentru transparenta proiectului si vor fi postate pe site si alte medii online. Participarea la program implica acordul cursantilor de a utiliza aceste marturii in scopul promovarii proiectului.